Jacsó Péter dekoratőr, kirakatrendező, grafikus honlapja. A dekorációs, kiállítás kivitelezői és kirakatrendezői szakmában eltöltött harmincéves tapasztalattal vállalok, kirakati árurendezést, installáció és grafika készítést, boltbelső rendezést, visual merchandising munkákat, kiállítási stand tervezést és kivitelezést, dekorációs festést, és egyéb kreatív grafikai munkákat. Ha úgy érzi, hogy honlapommal felkeltettem az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velem!

Mit takar a dekoratőr elnevezés?

Dekorációs szakember, kirakatrendező, kereskedelmi tevékenységet támogató művész, vagy a ma oly divatos kifejezéssel élve visual merchandiser (VM), mind egyet jelent: dekoratőr.

A dekoratőr munkája szorosan egybeforr a kereskedelemmel és a szolgáltatói szférával. A feladat nem kevesebb, mint a megrendelői és a vásárlói igényeknek megfelelően olyan művészeti tevékenység végzése, mely árueladást ösztönző hatással bír. Magában foglalja a gondos tervezést, az áruk alapos ismeretét, széleskörű művészeti és trendismeretet, és a munkafolyamatok megvalósításához szükséges szakmai tudást. A dekoratőr feladata tehát meglehetősen összetett, tevékenységével hozzájárul az áruk a fogyasztókhoz való eljuttatásához.

A dekoratőr a kereskedelmi és szolgáltatói piac széles skáláján megfordulhat. A főbb szakmai területek: klasszikus kirakatrendezés, márkakirakat rendezés, boltbelső rendezés, üzletberendezés, store design,visual merchandising, portál design, cégtábla készítés, arculattervezés, látványtervezés, kiállítási stand tervezés és kivitelezés, árukihelyezés, árurendezés, rendezvény dekoráció, díszítő festés, kreatív tervezés.

A dekoratőr komplex tudásával, széleskörű szakmai tapasztalatával képes bármilyen dekorációs feladat megvalósítására. Feladataihoz hozzátartozik a látványtervek elkészítése, az eladáshelyi reklámok megtervezése és kivitelezése, a POS anyagok és az áruk kihelyezése, az installációs anyagok beszerzése vagy szükség esetén legyártása, a grafika és a tipográfia megtervezése, és mindezek egyetlen szerves egésszé összegyúrása művészi igényességgel.

A dekoratőr természetesen nem csupán a klasszikus kirakatrendezéshez és az árurendezéshez ért, hanem otthonosan mozog a rendezvények világában is. A kiállítási standok megtervezése és kivitelezése fontos területet képez a VM munkájában. Egy figyelemfelkeltő kiállítási stand, igényesen kihelyezett vásárlás ösztönző installációkkal és standaktivitással többszörösen megtérül a beruházónak.

A dekoratőr rendelkezik azon ismeretekkel, és olyan beszállítói és támogató háttércsapattal, melyek segítségével kihasználhatja az új média nyújtotta lehetőségeket, és megoldást talál bármely dekorációs feladat szakszerű kivitelezéséhez.

Tapasztalt, elismert dekoratőrre van szüksége?

Válasszon engem: Jacsó Péter dekoratőr, kirakatrendező, grafikus

Érvek, amelyek mellettem szólnak:

  • Harminc év szakmai tapasztalat
  • Széleskörű szakmai ismeretek
  • Szakmailag elismert, díjnyertes kirakatok
  • Ötletesség, kreativitás, humor
  • Kedvező árfekvés

Egy kis ízelítő a munkásságomból:

Szolgáltatások menüpontban megtalálja az összes olyan területet, melyben a segítségére lehetek.
Lépjen kapcsolatba velem most!