A dekorációs munkákhoz szorosan kapcsolódó téma a díszítő festés. Esetemben ez kézi, művészi jellegű festést jelent, lényegében bármilyen felületre. A díszítő festés jellemzően nem az önkifejezést szolgálja, hanem valamilyen hangulat megteremtésére hivatott, ami egy hozzá kapcsolódó téma hatását erősíti. Díszítőfestésnek tartom egy szoba vagy üzlet falának egyedi festését, egy bútor antik hatású festését, de akár egy klasszikus cégér kézzel történő megfestését is.

Milyen egyéb festményeket, képeket készítek?

Portrék

A díszítőfestés mellett gyakran készítek portré festményeket vegyes technikák felhasználásával. Ilyenkor egy fotó után készülnek a képek, melyek kiváló ajándékok lehetnek szerettei számára. Örökíttesse meg barátait, családját, gyermekeit és díszítse vele otthonát. Kiváló ajándék születésnapra, nászajándékként vagy egyéb ünnepekre.

Falfestmények

Díszítse otthonát vagy üzletét kézi készítésű falfestményekkel. A vászon ilyen esetekben maga a helység fala. A falfestés egyedi hangulatot kölcsönöz a helységnek.

Gyermekszoba festés

Vállalom gyermekszobák, óvodák, játszóházak falainak kézi festését. A megrendelési igényektől függően bármilyen kedves mesejelenetet felfestek a szoba falára, legyen az Robin Hood, Shrek vagy a Kis Hableány. Kedves meghitt hangulatot kölcsönözve ezzel a szobának, ahol a gyermek jól érzi magát.

Faltetoválás

A szobák falát díszíthetjük egyedi tervezésű öntapadós matricával is. A napjainkban oly divatos minták mellett lehetőség van teljesen egyedi mintázatok megszerkesztésére, a legkülönbözőbb színekben.

Antikolás

Fa bútorok antik hatású festésével patinás felületet alakíthatunk ki, mely régies hatást kölcsönöz a bútornak.

Reprodukciós festés

Elkészítem kedvenc festőjének stílusában a szobája díszítésére alkalmas falfestményt tetszőleges méretben.

Tekintse meg referencia munkáimat!

Egyedi megjelenésű, igényes kiállítási standra van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velem most!